Gelieve de opgegeven leeftijden en aantallen te respecteren. Indien dit niet gebeurt, heeft dit invloed op de kwaliteit van de activiteit zelf.

De activiteiten zijn heel specifiek op deze doelgroepen gericht. Elke afwijking op de doelgroep of de deelnemersbeperkingen maakt dat de kwaliteit van de activiteit daalt, en dit is iets waar niemand bij gebaat is.


Knuffelziekenhuis

Inleefspel met doe-activiteiten voor kleuters waarbij ze knuffels verzorgen, opereren, vervoeren in een ziekenwagen, ...

 

 

3 - 6 jaar


Professor Mercury

Een gekke professor brengt kleuters tot experimenteren met proefjes en het maken van eigen brouwsels.

 

4 - 7 jaar


Spy kids

Een opleiding vol geheimen, trucs en actie. Je maakt een eigen gadget, test de leugendetector en ondergaat het spionnen actiespel.

 

7 - 10 jaar


De bewakers

Kraak de code van de brandkast van je tegenstrevers en bescherm je eigen brandkast met alarmsystemen en bewegingsdetectoren.

 

7 - 9 jaar

10 - 13 jaar


Lasergames

Lasershooting met teams op een eigen gekozen terrein. Tot twintig personen kunnen deelnemen in 3 teams. Ervaren lasershoot begeleiders zorgen voor een workshop vol suspense.

 

7 - 9 jaar

10 - 14 jaar

+ 15 jaar


Stuntracers

Racen en stunten met modelbouw telegeleide wagens. Een dolgekke activiteit met jumpen, slippen, driften, over kop gaan en zelfs wagens van de baan duwen!

8 - 10 jaar

10 - 14 jaar

+ 15 jaar


Andere leeftijden? Andere tijdsduur? Open aanbod?

Neem contact met ons op voor aanpassingen op maat.Powered by Mad Monkey Studio's bv